Home • Sverige och ekonomin

Sverige och ekonomin

Det är ibland svårt att få ett bra grepp om hur Sverige mår ur ett ekonomiskt perspektiv. Varje dag bombarderas vi av nyheter om stadsskulder som skenar, bolånebubblor som är på väg att spricka och hur stor belåningsgrad svenskarna har. Bolånetak, amorteringskrav och ungdomar som tar smslån och hamnar hos kronofogden är vardagsmat inte längre bara på ekonomisidorna utan även bland de mest lästa artiklarna i nyhetstidningarna.

Oavsett hur det går för Sveriges, USAs och världens ekonomi så är alltid privatekonomin den som står gemene man närmast. Har man pengar på kontot och överkomliga månadskostnader så kan man leva ett gott liv ändå. Här på Svenska Kredit belyser vi olika delar av privatekonomi och nationalekonomi och låter dig skapa en uppfattning om din och din omgivnings finanser.

Emellanåt tas även gästbloggare in för att betona aspekter som de är extra kunniga inom, ger tips och inspiraton till nya sätt att spara eller belåna. Vi hoppas att det ska vara en nyttig läsning för var och en.

Author:SvenskaKredit

One response to “Sverige och ekonomin”

  • erik94 December 27, 2013 at 11:10 am Reply 

    Känns som att Stockholmsbörsen är lite väl övervärderad för tillfället, skulle inte förvåna mig om det blir en börskrasch under 2015, eller kanske redan 2014..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*