Home Försäkringar • Välja rätt bilförsäkring och tjäna pengar

Välja rätt bilförsäkring och tjäna pengar

 - 

Med en bra bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Det finns ett par olika försäkringar så som den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom eller så kan du välja halvförsäkringen som innefattar trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och så finns helförsäkringen som ger dig det allra bästa skyddet för din bil.

Vad ska man tänka på då man väljer försäkring?

Först måste du fundera på vad du vill ska ingå i den försäkringen du letar efter, och det är bäst att göra det innan man köper och/eller ställer på fordonet. Vill du ha ett fullt skydd för din bil eller räcker det med en mindre försäkring för dig och din bil?

Priset på en försäkring varierar dels beroende på vad för typ av försäkring man väljer till sin bil, men även vilket bolag man väljer att försäkra sin bil hos. Det kan skilja sig ganska mycket i pris hos de olika bolagen och det skiljer sig även olika år.

Har man exempelvis sina andra försäkringar tecknande i ett särskilt försäkringsbolag så kan de ibland ha rabatter ju fler försäkringar man väljer till. Det kan även vara en fördel att ha alla sina försäkringar samlade på ett ställe. Ibland är det även så att din hemförsäkring täcker sådant som sker med bilen, exempelvis stöld ifrån bilen.

Samtidigt är det mycket viktigt att jämföra olika försäkringsbolag, då det kan skilja i pris även med rabatter. Du kan även prata med din bilhandlare som tillhandahåller just ditt bilmärke och har försäkringar som gäller just det märket.

Author:SvenskaKredit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*