Home Lån • Snabbkrediter – en snabb väg till Kronfogden?

Snabbkrediter – en snabb väg till Kronfogden?

 - 

Nuförtiden är det inte lika mycket skriverier som snabbkrediter, lån via sms och internet. Jag vet inte om det är ett tecken på att allt färre väljer sms-lån som en väg mot tillfälligt snabba pengar eller om nyhetens behag bara bedarrat. Snabbkrediter i största allmänhet används ju alltför ofta och alltför mycket av alltför många personer.

Det är klart att det finns fördelar att det finns ett utbud och möjlighet att snabbt få ett par tusenlappar för det fanns ju inte på marknaden innan och uppenbarligen finns också ett behov. Saken är väl bara den att det inte så många använder dem när det är kris utan istället använder smslån för att köpa en ny fräsch vinterjacka eller liknande. I och för sig är det väl beklagligt att använda sig av snabbkrediter just när man är i extremt behov för det förvärrar ju bara läget på lång sikt.

Kostnaderna i samband med smslånen är ju horribla så det ska ju mycket till att det verkligen ska vara värt det.

Intressantast är nog att tänka vad som blir nästa grej? Snabblån via iPhone/iPad? Möjligheten att kunna köpa precis ALLT på avbetalning? Hmmm, jo det finns ju i och för sigi form av kreditkort.

In Lån

Author:SvenskaKredit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*